Themaklassen

Tijdens de Themaklas staat jouw interesse centraal en daar ga je het hele jaar mee aan de slag. Op Thamen hebben we vier Themaklassen. Bij je aanmelding op onze school geef je aan welke Themaklas je wil volgen. Je zit dan naast je gewone klas een heel jaar ook in de Themaklas, met leerlingen uit andere klassen. Je hebt dus eigenlijk een extra klas, waar je ook andere brugklasleerlingen leert kennen.

 

De themaklas in het kort:

 

 

  • In klas 1
  • 2 uur per week op een vast moment
  • In een vaklokaal of aan de slag buiten school
Thamen_Schoolgids_themaklassen-art-media

Arts & Media

Ben je creatief met handen en geest? Of je nu graag dingen bouwt, de hele dag foto’s maakt of het liefst alleen maar aan het tekenen bent. Tijdens de Themaklas Arts & Media leer je mooi dingen te bedenken én te maken.

Thamen_Schoolgids_themaklassen-sport-body

Sports & Body

Is bewegen echt jouw ding en ben je sportief? Dan kies je natuurlijk voor Sports & Body. Maak kennis met bijzondere sporten en leer meer over je eigen body. En dat gaat verder dan de gewone gymles.

Thamen_Schoolgids_themaklassen-food-health

Food & Health

Houd jij van lekker eten en wil je daar meer van weten? Dan is de Themaklas Food & Health iets voor jou! In deze Themaklas maak je een culinaire reis langs verschillende landen, culturen en eetgewoonten.

Thamen_Schoolgids_themaklassen-tech+

Tech+

Als techniek jouw ding is, wil je vooral veel doen! Werk je graag met je handen en maak je graag dingen? Dan is de Tech+ klas echt iets voor jou! Tijdens de Tech+ klas ontwikkel je je technische vaardigheden nog verder.