TOP 4 kenmerken van Thamen

Wat maakt Vakcollege Thamen echt bijzonder? In de eerste plaats zijn we een VMBO-school (met mavo+) met goed onderwijs, zodat jij na vier jaar met je diploma op zak de volgende stap kan maken naar bijvoorbeeld een gerichte mbo-opleiding. Maar het is meer, want elke school is anders. Daarom hebben we de top 5 kenmerken voor jou op een rij gezet.

Iedereen kent elkaar

De overstap naar de middelbare school is spannend. Dan is het fijn als iedereen elkaar kent. Voor elke klas hebben we daarom een vast team van (vak)docenten.

Bruisende school

Er is altijd wat te doen. Dat begint al met de introductieweek als je start als brugklasser. Door het jaar heen organiseren we allerlei excursies en doen we projecten. We houden ook van een feestje, zoals de gezellige disco.

Een écht vakcollege

Samen leren, ontdekken en oefenen doen we graag in de praktijk. Onze leerlingen vind je daarom vanaf de brugklas veel in de praktijklokalen, waar ze dingen ontwerpen en maken.

Persoonlijke aandacht

Elke leerling heeft een vaste mentor. Dit is één van de docenten die ook lesgeeft aan jouw klas. Je ziet de mentor in ieder geval elke week. De mentor is jouw contactpersoon en helpt je bij het oplossen van problemen of het beantwoorden van vragen.