Geaccrediteerde Opleidingsschool

Geaccrediteerde Opleidingsschool
Met veel plezier en enthousiasme leiden wij op Thamen sinds jaar en dag docenten op. Veel van onze oud studenten werken inmiddels als bevoegd docent op Thamen of binnen onze stichting IRIS. Een aantal van deze oud-studenten zijn inmiddels zelf actief als werkplekbegeleiders
We kunnen dan ook met recht stellen dat het opleiden van leraren diep verankerd is binnen onze organisatie. In 2015 is de kwaliteit van onze opleidingsschool door de NVAO (Nederlands Vlaams Accreditatie Organisatie) wederom vastgesteld. Dit heeft er toe geleid dat wij zijn geaccrediteerd als Opleidingsschool.
Samen met de 11 scholen uit de regio Amstellanden vormen wij ROSA (regionaal opleidingsschool Amstellanden)
http://www.opleidingsschoolrosa.nl/Samen leiden wij honderden studenten per jaar op. Voor verschillende instituten uit de regio verzorgen wij een deel van het opleidingsprogramma. Lerarenopleidingen waarmee inmiddels een samenwerkingsovereenkomst is afgesloten zijn:
De Hogeschool van Amsterdam (HvA), InHolland, Universiteit van Amsterdam (UvA), Vrije Universiteit (VU), AHK (Amsterdamse hogeschool voor kunsten) en de ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO).

Go To Top