‘TeamAlert komt op 18 april naar Thamen om het project The Battle uit te voeren. Tijdens het project The Battle gaan leerlingen aan de slag met theatersport. Door middel van acteren en improviseren gaan de leerlingen aan de slag met verkeersveiligheid.

Kijk op www.teamalert.nl voor meer informatie!’

Beroepenfeest van VMBO On Stage: op naar die droombaan

Mondhygiëniste, kraamverzorger of brandweerman: het Beroepenfeest van VMBO On Stage liet vmbo-leerlingen gisteren zien welke legio mogelijkheden er aan beroepen voor hen zijn.

Rosanne Kok 12-02-19, 08:36 


In korte netwerkgesprekken in sporthal Phoenix vragen de leerlingen de ondernemers het hemd van het lijf. ,,Ik weet nog niet of ik echt bij Defensie ga", zegt Ketura (14). ,,Misschien word ik wel directiesecretaresse."

Vrijdag 18 januari was er weer de jaarlijkse Cultuurdag op Thamen in het kader van het vak CKV, Culturele Kunstzinnige Vorming. Alle leerlingen van klas 3 konden kiezen uit wel twintig verschillende workshops.

Thamen overtuigend naar landelijke finale
Hoofddorp, 26 januari 2019

Ook dit jaar is het gelukt een team van Thamen skiërs op de been brengen! Nieuw was de naam: Vakcollege Thamen. Voor het eerst mocht een team het nieuwe Vakcollege vertegenwoordigen. Dit ging meer dan verdienstelijk.

Nieuw! Beroepenfeest On Stage voor onze 2e en 3e jaars leerlingen.

Misschien weet je het nog van jezelf: hoe moeilijk het kan zijn om een beroepskeuze te maken.Beroepsoriëntatie is een proces van snuffelen, denken, twijfelen, praten en dromen. Ontdekken waar je warm voor loopt, waar je blij van wordt en wat bij je past. Scholen spelen een belangrijke rol in het keuzeproces van hun leerlingen. Daarom gaan wij in februari 2019 Veen en Amstelland On Stage organiseren voor de leerlingen van Thamen en het Veenlanden College Mijdrecht/Vinkeveen.

Echte slimmeriken kiezen voor het Vakcollege van Thamen!

Leren door te doen. Vanaf 2019-2020 wordt Thamen een Vakcollege. Het Vakcollege is een opleiding waarbij je vooral zelf actief bezig bent. Al vanaf het eerste jaar krijg je beroepsgerichte praktijklessen, ga je op bezoek bij bedrijven en instellingen en krijg je gastlessen van mensen die veel weten over een bepaald beroep. De stage is een belangrijk onderdeel van de opleiding. Elke leerling is uniek en daarom bieden wij uitgebreide zorg en passend onderwijs voor iedereen die dat nodig heeft.  Een opleiding voor... LEES VERDER

Go To Top